RSS

Nyitólap » Vásárlás kuponkóddal

Vásárlás kuponkóddal

Az Internetes Vásárlási Szolgáltatással kapcsolatos feltételek részletes leírása az Általános Vásárlási Feltételek menüpont alatt található.

Az Akadémiai Kiadó a közvetlenül (pl. levélben), illetve hirdetés útján meghirdetett kuponkódok segítségével személyre szabott kedvezményeket biztosít Önnek, melyek részleteiről (pl. mely kiadványokra, milyen időintervallumban érvényes) a kód kézhezvételekor tájékoztatjuk.

A kuponkóddal történő vásárlás menete és feltételei
Az Akadémiai Kiadó honlapján regisztráljon, illetve jelentkezzen be, majd válassza ki és helyezze a „Kosárba” a megvásárolni kívánt kiadványokat. A folyamat utolsó, „Rendelés” lépésénél a „Kuponok beváltása” rubrikában adja meg a kuponkódot, majd pipálja ki a „Bevált" dobozt.

Amennyiben Ön több kuponnal rendelkezik, azok kódjait a „Kuponok beváltása” mező mellett található „+” jelre kattintva adhatja meg.

A rendszer a kuponkód által biztosított kedvezmény figyelembevételével számolja ki az akciós árat, a százalékos kedvezmény mértékét a „Kupon” szó mellett jelzi. A kuponkód kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.
Amennyiben Ön mégsem kívánja felhasználni kuponkódját, az előzőleg kipipált „Bevált” mezőre kattintva inaktiválhatja azt.

Kuponnal Ön a legjobban jár
A kuponkód beváltásánál a rendszer automatikusan a legkedvezőbb módon számítja be kuponját, illetve kuponjait, hogy Ön a legjobban járjon.

Jó vásárlást kívánunk!
Akadémiai Kiadó