Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » MTA tájékoztató

MTA tájékoztató

Üdvözöljük az Akadémiai Könyvklubban!


Amennyiben szeretné a 20% kedvezményt érvényesíteni, kérjük, hogy kövesse az alábbi tájékoztatóban leírtakat:


1.    Regisztráljon az Akadémiai Kiadó  webshopjában külön a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagjainak készített aloldalon.

Regisztráció menete: Töltse ki a *-al jelölt mezőket, fogadja el az Adatvédelmi irányelveket, és kattintson a Regisztrálok linkre.

2.    A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben összegezzük a regisztrációkor megadott adatait. Amennyiben szükséges, itt a megadott adatok módosíthatóak.

3.    Amennyiben Ön már korábban regisztrált webshopunkba, és a korábban, a regisztrációkor megadott e-mail címmel szeretne vásárolni a Magyar Tudományos Akadémia csoporton keresztül, a rendszer hibát fog jelezni. A hiba elhárítása érdekében  kérjük, hogy e-mailben jelezze a problémát Ügyfélkapcsolati Csoportunknak, akik a rendszeren belül hozzárendelik a kedvezményt a korábbi regisztrációhoz.

4.    Sikeres regisztráció után kérjük, hogy lépjen be a fiókjába, mert az Önnek járó 20% kedvezmény kizárólag a belépést követően látható és érvényesíthető.

5.    Helyezze kosárba a kiválasztott terméket/termékeket.

6.    Kattintson a Kosár tartalma gombra. Itt ellenőrizheti, igény szerint módosíthatja a kosár tartalmát. Kattintson a Tovább gombra.

7.    Ezt követően adja meg számlázási és szállítási adatait, majd ismét kattintson a Tovább gombra a megrendelés véglegesítéséhez.

8.    Ha nem lát hibaüzenetet, sikeresen megrendelte a termékeket.

9.    A megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk, valamint, bármikor a fiókjába belépve is láthatja azt a Rendeléseim menüpont alatt.