RSS

Nyitólap » GY.I.K.

GY.I.K.

Fizetés és szállítás


Mennyibe kerül a kiszállítás?

Bankkártyás, PayPal rendszeren keresztül történő vagy átutalásos fizetés esetén a szállítási díj 690,- Ft.
Utánvét esetén a szállítási díj 990,- Ft.
9 000 Ft feletti vásárlás vagy a kiadóban történő személyes átvétel esetén a szállítás ingyenes.


Fizethetek bankkártyával?

IGEN. Az Akadémiai Kiadó Webáruháza a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A fizetőoldal adattartalmáról az Akadémiai Kiadó Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internetböngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Bővebben>>>

Fizethetek PayPallal?

Igen.

Személyesen átvehetem a megrendelt termékeket?

Bankkártyás vagy Paypal rendszeren keresztül történő fizetés esetén személyes átvételre is van lehetőség, szállítási költség nélkül.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kiadónkban nem található üzlet, így azonnali átvétel és helyszíni fizetés nem lehetséges. A személyes átvétellel kért kiadványokat külső raktárunkból szállítjuk, a szállítási idő 2-6 munkanap. Az átvétel időpontjáról külön e-mailben értesítjük.
Értesítés után a csomag az Akadémiai Kiadó Zrt. székhelyén vehető át, munkanapokon 9.00 és 15.45 között. Címünk: 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet

Hány nap a szállítási határidő?

Futárszolgálat esetén a megrendelés leadását követő 1-3 munkanap.
A kiadóban történő személyes átvétel esetén a megrendelés leadását követő 2-6 munkanap.

Kérhetem egy általam megadott időpontra a szállítást?

Igen, kérheti, a nap választható, csak a választott napon belül nem tudjuk biztosítani, hogy egy adott órában szállítsanak.

Hogyan tájékozódhatom megrendelésem aktuális állapotáról?

GLS futárszolgálat esetén:
A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét.
A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.
A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

Személyes átvétel esetén:
A megrendelés beérkezése után e-mailben értesítjük, mely tartalmazza az átvétellel kapcsolatos információkat.

Megrendelése aktuális állapotáról ügyfélszolgálatunknál is érdeklődhet telefonon vagy e-mailben.
Telefon: 06-1/464-8200
E-mail: ak@akademiai.hu

A megrendelés menete:


1.    Ahhoz, hogy vásárolni tudjon webáruházunkban, regisztrálnia kell. Kattintson a bal felső sarokban látható Regisztráció linkre. A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező. Fogadja el az Adatvédelmi irányelveket, és kattintson a Regisztrálok linkre.
2.    Visszaigazoló e-mailben fog kapni egy köszönőlevelet, amelyben látja a regisztrációs adatait.
3.    Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket.
4.    Kattintson a Kosár megtekintése linkre. Itt láthatja, milyen könyveket szeretne megrendelni, majd kattintson a Tovább gombra.
5.    Adja meg számlázási és szállítási adatait, majd ismét kattintson a Tovább gombra.
6.    Ebben a pontban kiválaszthatja a fizetési és a szállítási feltételeket, és megadhatja a kuponkódot, ha rendelkezik ilyennel. A kuponok a nagyobb kedvezmény elvén működnek. Ha egy könyv 60%-os kedvezménnyel kapható a webáruházunkban, és Önnek van egy 30%-os kuponja, a 60% kedvezmény marad a megrendelés végösszegénél. Fogadja el a Vásárlási feltételeket, majd kattintson a Megrendelem ikonra.
7.    Ha nem lát hibaüzenetet, sikeresen megrendelte a termékeket.
8.    Megrendeléséről egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, valamint belépés után a fiókjában is látja a Rendeléseim menüpontban.

Online termékeinkkel kapcsolatos kérdése van? Kattintson ide>>>