Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » CD rendszerkövetelmény

CD rendszerkövetelmény

Rendszerkövetelmény


Az Akadémiai Elektronikus Könyvtár (AEK) szótár CD-ROM használata a szótárak hátoldalán feltüntetett rendszerkövetelményeknek megfelelő környezetben idő- és egyéb korlátozás nélkül használható. Az időközben megjelent vagy frissült Windows 7, Vista, XP SP3 operációs rendszereken a szótárprogram nem működik megfelelően, ezekre az operációs rendszerekre nem lett és nem is lehetett a program tesztelve. Fontos, hogy a CD-ROM a CD-ken feltüntetett rendszerkövetelményeken továbbra is működik.

Az Akadémiai Elektronikus Könyvtár CD-ROM szótárprogram terméktámogatása megszűnt, a Kiadó a felhasználói számára internetes szótárszolgáltatást fejlesztett ki. A vásárolt szótárak teljes tartalmát a www.szotar.net oldalon a 14 jegyű regisztrációs kóddal tudja elérni és használni. Kérem, látogassa meg a www.szotar.net weblapunkat, regisztrálja magát a bal oldalon lévő szürke téglalap alján található "Regisztráció"-ra kattintva. A regisztrációt követően az Ön által megadott e-mail címre érkezik egy megerősítő link. Regisztrációját erre a linkre kattintva aktiválhatja. Belépést követően a 14 db számból álló kód segítségével aktiválhatja az on-line szótárat.

Természetesen azon szótárhasználók részére, akik szótárprogramja a megváltozott rendszerkörnyezet következményeképpen nem fut, kétéves időintervallumban garantálja a szótárak használatát saját szerveréről, plusz fejlesztéseket követően díjmentesen!
A lejárati idő internetes szolgáltatásnál szükségszerű, örökös szolgáltatás jogi, technikai okok miatt nem lehetséges, mert a kiadó egy adott időtartamra vásárolja meg a felhasználási jogokat, és csak erre az időtartamra adhat hozzáférést az on-line tartalomhoz. Az on-line jogok meghosszabbításáért az Akadémiai  Kiadó jogdíjat fizet szerzőinek, így az on-line szolgáltatás tartalmának biztosítása folyamatos anyagi befektetéssel jár, az informatikai fejlesztések és az előállítás költségeinek vállalása mellett.