RSS

Nyitólap » Általános szállítási feltételek

Általános szállítási feltételek

Szállítási feltételek


A.) A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

A Vásárló részére a megrendelt árut a Szolgáltató házhoz szállítja, ha megfelel a Vásárlási Feltételeknek. A Vásárlót a Szolgáltató a GLS Futárszolgálat segítségével szolgálja ki. A megrendelt kiadványokra a Szolgáltató csomagolási költségeket nem számol fel.

Kiszállítási díjak:
Bankkártyás/PayPal/átutalásos fizetés esetén: 690 Ft
Utánvét esetén: 990 Ft
9 000 Ft feletti vásárlás vagy személyes átvétel esetén a szállítás ingyenes.

Az ingyenes kiszállítási összeghatárt el nem érő megrendelés esetén a kiszállítás költségét minden esetben a rendszer automatikusan számolja a megrendelni kívánt termékek kosárba tételét, és a szállítás illetve a fizetés módjának megadását követően. Esetleges rendszerhibából adódó téves tájékoztatásért a Szolgáltató nem vállal felelősséget!

A futárszolgálattal történő szállítási határidők a megrendelés 3. lépésében, a szállítási módok közötti választási lehetőségnél is feltüntetésre kerülnek. Online szolgáltatások esetén a Szolgáltató természetesen nem számít fel szállítási költséget.

B.) Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani! Külföldi szállítási vagy számlázási cím esetén a Vásárlási Feltételek 3.G.) pontjában leírtak érvényesek.

C.) Bankkártyás vagy Paypal rendszeren keresztül történő fizetés esetén személyes átvételre is van lehetőség, szállítási költség nélkül.
Kiadónkban nem található üzlet, így azonnali átvétel és helyszíni fizetés nem lehetséges. A személyes átvétellel kért kiadványokat külső raktárunkból szállítjuk, a szállítási idő 2-6 munkanap. Az átvétel időpontjáról külön e-mailben értesítjük.
Értesítés után a csomag az Akadémiai Kiadó Zrt. székhelyén vehető át, hétköznapokon 9.00 és 15.45 között. Címünk: 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a személyes átvételi lehetőség ideiglenesen szünetel. Megértését köszönjük.