Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » A legjobb könyvcsemegék

A legjobb könyvcsemegék

Nyár, napsütés, strand, egész évben erre vártunk! Strandra indulsz, vagy a kertben hűsölnél az árnyékban? Kedvenc magazinjaid mellé egy jó könyvet is dobj be a táskádba, hogy igazán felhőtlen legyen a kikapcsolódás.
Nincs ötleted? Van néhány tippünk!

Ha szereted a könnyed pszichológiai témákat: szórakoztató tippek, és hasznos tanácsok egy kötetben, az alkalmazásukhoz csupán 59 másodpercre van szükség. Izgalmasan hangzik?
1 perc és már mehetsz is csobbanni.

A detektív történetek állnak közel a szívedhez? Akkor ez a kötet igazán neked való! A könyvben számtalan kedves történet, pletyka és anekdota olvasható Agatha Christie-ről, Suchet állandó partnereiről, a forgatásokról, a produkció hányattatásairól és a filmek kritikai fogadtatásáról és még sok minden másról.

A hőségben sem hanyagolod az edzést? Akkor ez kötet igazán neked szól! Usain Bolt nem csupán egy keményen edző szupersztár sportoló, akinél a sok munka meghozta a maga gyümölcsét, hanem barátságos, színes és nyitott személyiség, showman és dj. Őszintén és személyes hangvételben elmesélt története tanulságos azok számára is, akik nem követik szorosan az atlétika fejleményeit.

Nem jött össze a külföldi nyaralás idén? Bill Bryson, az utikönyvírás fenegyereke kárpótolni fog abban biztosak vagyunk. Sajátos humorával most Európát vette górcső alá. Vállára kapja hátizsákját, belekapaszkodik a tárcájába, és Hammerfestből, a kontinens legészakibb városából leutazik egész Isztambulig, Ázsia kapujáig. Ha valami igazán szórakoztatóra vágysz, ez a könyv a legjobb választás.

 

Irány a strand!