RSS

Nyitólap » Hírek » Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

Hírek

  • Tájékoztató Android szótáralkalmazásaink kivezetéséről

    Tovább
  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

iOS kompatibilis eszközeinek az iOS 11-es verziójára történő frissítése után az Akadémiai Kiadó szótáralkalmazásai az alábbi módon futtathatóak:

1. Kérjük, törölje az alkalmazást az eszközéről!

2. Indítsa el az App Store alkalmazást!


3. Nyissa meg a Frissítések menüpontot, és kattintson a jobb felső sarokban lévő ikonra a fiókja eléréséhez!4. Kattintson a „Megvásárolt” feliratra az alkalmazásai eléréséhez!5. Kérjük, keresse ki a listából a szótáralkalmazásait, éskattintson a mellettük található letöltés ikonra.


Amennyiben a frissítés nem sikerül, kérjük, küldje el nekünk a vásárlást igazoló elektronikus számlát az ak@akademiai.hu e-mail-címre. A számla kézhezvételét követően online szótár aktiváló kódot küldünk Önnek, amely kétéves díjmentes hozzáférést biztosít a szotar.net online változatához.

Mivel a vásárlás az App Store-ban történt, a vételárral kapcsolatos ügyekben ügyfélszolgálatunk sajnos nem tud segíteni. Kérjük, minden ilyen esetben forduljon az Apple ügyfélszolgálatához!

Megértését és együttműködését köszönjük!

További kérdései esetén készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken.

Akadémiai Kiadó ügyfélszolgálat

ak@akademiai.hu

+36 1 464 8200

 

Az Akadémiai Kiadó elkötelezettsége a professzionális szótárszolgáltatás iránt állandó és töretlen. Célunk, hogy alkalmazásaink a szótárazáshoz mindig gyors, korszerű és felhasználóbarát keretet adjanak, és a szótárazók a keresési találatokban mindig megtalálják az igényeiknek megfelelő jelentéseket és kiegészítő információkat – minden nyelvi szinten.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy a szoftververziók frissülésével kapcsolatos problémák elkerülése és a professzionális szótárazás biztosítása érdekében a jelenlegi alkalmazásaink lecserélésre kerülnek. Az idei évben megjelenik szotar.net alkalmazásunk, mely mindig a legfrissebb tartalommal és a legfejlettebb keresési megoldásokkal szolgálja ki felhasználóinkat.