RSS

Nyitólap » Hírek » Tájékoztató Android szótáralkalmazásaink kivezetéséről

Hírek

  • Tájékoztató Android szótáralkalmazásaink kivezetéséről

    Tovább
  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

Tájékoztató Android szótáralkalmazásaink kivezetéséről

Tisztelt Felhasználóink!

Az Akadémiai Kiadó 2019. március 31-ével kivezeti eddigi Android szótáralkalmazásait a Google Play áruházból.

Korábbi szótáralkalmazásaink mind a készülékekre letöltött és onnan futtatott, ún. öröklicences termékek voltak, míg az új alkalmazás már internet- és előfizetés-alapú. Az új szótár további előnye, hogy egyetlen belépési azonosítóval használható asztali számítógépen, mobileszközökön vagy Microsoft Office bővítményként.

Az új, internet alapú alkalmazás az alábbi linkeken tölthető le:


Az alábbiakban összefoglaljuk az alkalmazásváltással és a további használattal kapcsolatos teendőket, tudnivalókat.

1) Ha Önnek korábban már megvásárolt és aktivált androidos szótárkódja van, és…

…megtartja a korábbi applikációt:

Amennyiben Ön webshopunkban már vásárolt androidos szótárkódot, és azt aktiválta, a korábbi alkalmazást továbbra is használhatja. Egy esetleges készülékváltás esetén a szótár újra letölthető lesz a Google Play áruház Saját alkalmazások és játékok / Könyvtár menüpontjából, és a megvett kóddal újra aktiválható (azzal a Google-fiókkal, amellyel korábban is használta). Részletes telepítési útmutatóért kattintson IDE!
Ugyanakkor felhívjuk figyelmét, hogy a Kiadó ezekre a termékekre nem ad ki több frissítést, így előfordulhat, hogy egyes Android-verziókkal már nem fog működni alkalmazásunk.

…átvált az új applikációra:

Azon felhasználóinknak, akik az új applikáció mellett döntenek, 3 évre hozzáférést biztosítunk a megvásárolt termékhez tartozó teljes szótárcsomaghoz. Az offline applikáció megvásárlásakor kapott kódokat www.szotar.net oldalunkon és az új szotar.net applikációkban is elfogadjuk, így azokat beírva automatikusan megkapják a 3 éves hozzáférést az adott nyelvi teljes szótárcsomaghoz.
Példa: Amennyiben Ön Angol kéziszótár applikációhoz tartozó kódot vásárolt, a váltással 3 évre megkapja az angol szótárcsomagba tartozó többi szótárhoz is a hozzáférést. Szótárcsomagjainkról bővebben itt olvashat: https://www.szotar.net/egyeb/szotarcsomag/

Ameddig a régi termékeket a Google Play áruház támogatja és kínálatában tartja, illetve ameddig Önnek él a szótárcsomaghoz a 3 éves hozzáférése, a régi és az új szótáralkalmazásokat együttesen is használhatja.

2) Ha Önnek korábban már megvásárolt, de még nem aktivált androidos szótárkódja van

Kérjük, mielőbb, de legkésőbb 2019. március 31-éig töltse le a kódjához tartozó applikációt a Google Play áruházból, hogy az alkalmazás kivezetése után is elérhető maradjon Önnek az áruházban. Így egy esetleges készülékváltás esetén is hozzáférhet a szótárhoz.

*

A már megvásárolt applikációhoz tartozó kódot a https://akademiai.hu/ oldalon belépve a Rendeléseim menüpontban, a Rendelési tételeket lenyitva tudja megtekinteni.

Azon felhasználóink, akik horvát mobil útiszótárat vásároltak, az angol nyelvi szótárcsomaghoz kapják meg az új szotar.net alkalmazásban a hozzáférést.

További kérdés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére:

E-mail: ak@akademiai.hu
Telefon: +36 1 4648 200