RSS

Home » Science Books » Pedagogy » Ezeregy nagyszerű ötlet autizmussal élő vagy Asperger-szindrómás gyerekek neveléséhez és tanításához.

Notbohm Ellen, Zysk Veronica

Ezeregy nagyszerű ötlet autizmussal élő vagy Asperger-szindrómás gyerekek neveléséhez és tanításához.

Soha ne feledjük, hogy amilyen most a szülő attitűdje a gyerek felé, olyan lesz később a gyermek attitűdje önmaga felé. Mindannak a fókuszában, amit a gyermek számára biztosítunk, az egészséges szociális-emocionális énkép kialakítása áll. Ennek híján semmilyen terápia vagy nevelés sem fog segíteni. Lássuk meg benne azt a rátermett, érdekes, produktív és értékes felnőttet, aki - minden okunk megvan arra, hogy elhiggyük - lesz belőle. És őrizzük meg magunkban ezt a képet, mert a mi szemünkön keresztül ő is ezt fogja látni. Aki lát, az hisz, és aki hisz, az meg is valósít.

Az angol kötetről írták

"…zseniális, megfontolandó tanácsok, melyeket mind a szülők, mind az oktatók gyorsan és egyszerűen használhatnak…" (Temple Grandin, PhD, autizmus-szakértő, autista, a Képekben gondolkodom c. könyv szerzője)

"…lenyűgözött az ötletek sokfélesége és minősége, javaslom a szülőknek, hogy olvassák el és alkalmazzák ezeket. Sok remek ötletet tanultam én is!" (Tony Attwood, PhD, a Különös gyermekek, valamint Az Asperger-szindróma c. könyvek szerzője)

Product details »
  • Article code: P600M31065
  • ISBN: 9789630597104
  • Number of pages: 348
  • Size: B5
  • Type of Cover: kartonált
Retail Price: € 13.67 Discount Offer: € 11.62
Cart -15%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net