RSS

Nyitólap » Tudomány » Pszichológia » Kreativitás

Hírek

 • Tájékoztató Android szótáralkalmazásaink kivezetéséről

  Tovább
 • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

  Tovább

Csíkszentmihályi Mihály

Kreativitás

A flow és a felfedezés, avagy a találékonyság pszichológiája

MI AZ ÉLET ÉRTELME? HOGYAN LEGYÜNK BOLDOGOK? - Csíkszentmihályi Mihály ezt az örök témát kutatja. Műveiben az emberi élmények pozitív oldalával - az örömmel, a kreativitással, a boldogság áramlásával, illetve a tökéletes élmény elérésének lehetőségeivel - foglalkozik. A szerző követhető, élvezetes stílusban bontja ki, hogy mit ért kreativitás alatt, áttekinti, miként dolgoznak és élnek a kreatív emberek, végül ötleteket kínál a kreatív élethez - mindezt a kreativitást "gyakorló", elismert kortárs tudósok, művészek történeteire építve. Nem egyszerű megoldásokat vagy használhatatlan recepteket ígér, inkább szokatlan gondolatokat.

A kötet részben a világsikert aratott Flow - Az áramlat. A tökéletes élmény pszichológiája című kötetben már megismert gondolatokat viszi tovább. A Kreativitást mindazok figyelmébe ajánljuk, akik komoly profi ként vagy műkedvelő boldogságkeresőként érdeklődnek az alkalmazott pszichológia világa iránt.

"A legfontosabb üzenete a könyvnek az, hogyan lehet mindennapi életünket úgy élni, hogy értelmesek, izgalmasak és termékenyek legyenek napjaink."

(Csíkszentmihályi Mihály)

A teljes sorozat pozitív pszichológiai csemegékkel:

https://akademiai.hu/sorozat/az_elme_kerekei/

További jellemzők »
 • Cikk kód: PPOPM21582
 • ISBN: 9789630587464
 • Oldalszám: 480
 • Formátum: A5
 • Borító típusa: kartonált
Bolti ár: 3990 Ft Kiadói ár: 2594 Ft
Kosárba -35%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is