RSS

Home » Science Books » Psychology » Kreativitás

Csíkszentmihályi Mihály

Kreativitás

A flow és a felfedezés, avagy a találékonyság pszichológiája

MI AZ ÉLET ÉRTELME? HOGYAN LEGYÜNK BOLDOGOK? - Csíkszentmihályi Mihály ezt az örök témát kutatja. Műveiben az emberi élmények pozitív oldalával - az örömmel, a kreativitással, a boldogság áramlásával, illetve a tökéletes élmény elérésének lehetőségeivel - foglalkozik. A szerző követhető, élvezetes stílusban bontja ki, hogy mit ért kreativitás alatt, áttekinti, miként dolgoznak és élnek a kreatív emberek, végül ötleteket kínál a kreatív élethez - mindezt a kreativitást "gyakorló", elismert kortárs tudósok, művészek történeteire építve. Nem egyszerű megoldásokat vagy használhatatlan recepteket ígér, inkább szokatlan gondolatokat.

A kötet részben a világsikert aratott Flow - Az áramlat. A tökéletes élmény pszichológiája című kötetben már megismert gondolatokat viszi tovább. A Kreativitást mindazok figyelmébe ajánljuk, akik komoly profi ként vagy műkedvelő boldogságkeresőként érdeklődnek az alkalmazott pszichológia világa iránt.

"A legfontosabb üzenete a könyvnek az, hogyan lehet mindennapi életünket úgy élni, hogy értelmesek, izgalmasak és termékenyek legyenek napjaink."

(Csíkszentmihályi Mihály)

A teljes sorozat pozitív pszichológiai csemegékkel:

https://akademiai.hu/sorozat/az_elme_kerekei/

Product details »
  • Article code: PPOPM21582
  • ISBN: 9789630587464
  • Number of pages: 480
  • Size: A5
  • Type of Cover: kartonált
Retail Price: € 13.3 Discount Offer: € 8.65
Cart -35%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net