RSS

Nyitólap » Gazdaság » Menedzsment » Projektmenedzsment útmutató 5. kiadás

Hírek

 • Tájékoztató Android szótáralkalmazásaink kivezetéséről

  Tovább
 • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

  Tovább

Project Management Institute

Projektmenedzsment útmutató 5. kiadás

PMBOK Guide

PMBOK® Guide: A projektvezetők alapkönyve

Jelen könyv eredeti angol változata, az „A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide)" az ezt megelőző kiadásokkal együtt több mint harminc éve a projektmenedzsment szakma vezető kézikönyve, munkaeszköze és olyan alapvető forrásmű, amely nem hiányozhat egyetlen projektvezető könyvespolcáról sem. A könyv ötödik kiadása - amelynek fordítása a jelenlegi magyar kiadás - könnyen érthető és megvalósítható formában mutatja be a legújabb eredményeket, ezzel folytatva a projektmenedzsment-kiválóságra törekvés hagyományát.

A Project Management Institute (PMI®) önkéntesei 1983-ban fogtak össze először annak érdekében, hogy összefoglalják a projektmenedzsment ismeretanyagának lényegét. Ma már a PMBOK® Guide a projektmenedzsment világszerte elismert útmutatója és a szakma számára elérhető egyik legjobb és legsokoldalúbb forrásmunka.

Napjainkban a PMBOK® Guide több mint négymillió példánya forog közkézen. A negyedik kiadás megjelenése óta a PMI értékes észrevételek és javaslatok ezreit kapta a világ projektmenedzser-közösségeitől a szöveg továbbfejlesztése és pontosítása céljából. Ezeket mind megvizsgálták, és indokolt esetben beépítették a jelenlegi ötödik kiadásba.

A PMBOK® Guide ötödik kiadása a gyakorló projektmenedzserek együttműködését és ismereteit tükrözi, és a projektmenedzsment alapjait abban a formában mutatja be, ahogyan azt a projektek széles körében alkalmazzák.  Alapvető eszközöket nyújt a projektmenedzserek számára szakmájuk gyakorlásához, ahhoz, hogy munkájukban sikeresek legyenek.

Bővebben:       http://blog.mfor.hu/controlling/6404.html

További jellemzők »
 • Cikk kód: PGAZM29342
 • ISBN: 9789630594264
 • Oldalszám: 488
 • Formátum: B5 (165x238 mm körülvágott méret)
 • Borító típusa: kartonált
Bolti ár: 8450 Ft Kiadói ár: 7183 Ft
Kosárba -15%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is