RSS

Home » Economics Books » Other Economics » HR újratöltve

News

John W. Boudreau

HR újratöltve

A HR újratöltve felépítette azt a szemléletet, mely mind a HR területén dolgozók, mind vezetőik számára alapvető és átszabja a hagyományos elemző módszereket. Boudreau példái többek közt olyan cégekről szólnak, mint a Google, a Disney, az IBM és a Microsoft. A szerző saját kutatásai alapján mutatja be, hogy ezek az alkalmazások miként tudják optimalizálni a munkaerőről hozott döntéseket.

A HR újratöltve Boudreau bestsellere. Azoknak a HR-szakembereknek szól, akik tudatosabban szeretnének dönteni és innovatív utat keresnek szakterületük kiteljesítéséhez.

John W. Boudreau a University of Southern California Marshall School of Business karának szervezeti irányítás professzora és a USC Center for Effective Organization intézetének kutatási igazgatója. Több mint hatvan könyve és cikke jelent meg, szakértőként már számos iparágban dolgozott.

„A munkaerő-gazdálkodás sok szervezet Szent Grálja marad örökre. John Boudreau legújabb meglepetése a legjobb cégeknek is feladja a leckét: haladni kell a korral, és változtatni kell a munkaerő-politikánkon!”

Kevin Cox

elnökhelyettes vezérigazgató,

Emberi Erőforrás Osztály, American Express Company

„John mindig is veszélyes vizeken kalózkodott a HR irányában, és a  HR újratöltve továbbra is kétségtelenül a zavarosban halászik. A ťhatékonyságnövelésből származó megtérülésŤ képzete végigvonul a könyvön, és szerintem korszakalkotó ötlet.”

Sandy Ogg

az Unilever Emberi Erőforrás Osztály vezetője

Product details »
  • Article code: PGAZM28377
  • ISBN: 9789630591874
  • Number of pages: 168
  • Size: B5
  • Type of Cover: kartonált
Retail Price: € 12.5 Discount Offer: € 7.5
Cart -40%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net