Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Tudomány » Orvostudomány » Idegsebészet

Barzó Pál, Fülöp Béla, Bodosi Mihály

Idegsebészet

"Munkám során mindenkor fontosnak tartottam azt az oktatásra, képzésre vonatkozó - talán Környey által megfogalmazott - elvárást, miszerint „minden gyakorló orvosnak ismernie kell az ideggyógyászati és az idegsebészeti betegségek kezdeti, jó prognózist nyújtó alakjait, nehogy a betegek túl későn kerüljenek szakorvos kezébe".

Az idők folyamán sajnálattal kellett azonban tapasztalnom, hogy az egymást követő tanügyi reformoknak és a specializációnak már azok a szakmák is kezdtek áldozatul esni, amelyeknek nem csupán egy-egy panasszal, tünettel vagy betegségformával, hanem az egész emberrel kellett foglalkozniuk.

Munkatársaimmal arra vállalkoztunk, hogy olyan, az orvostanhallgatók és a gyakorló orvosok munkáját is segítő könyvet állítsunk össze, amelyben ismertetésre kerülnek mindazok a neurológiai kórformák, amelyeknek gyógykezelésében az idegsebészeti ellátás indokolt vagy komolyan mérlegelendő.

Bízunk abban, hogy a könyvünkben megjelenő szemlélet, a diagnosztikai és terápiás ajánlások hasznos tanácsokként szolgálnak mind az orvosok, mind a betegek számára."

Barzó Pál

További jellemzők »
  • Oldalszám: 336
  • Formátum: B5_01
  • Borító típusa: kemény, papír
  • ISBN: 9789634541585
  • Cikk kód: 4000032599
  • Kiadás éve: 2017
Bolti ár: 2490 Ft Kiadói ár: 2117 Ft
Kosárba -15%
A könyv online kiadása elérhető a MeRSZ-en


Akik ezt vették, megvették ezt is