RSS

Home » Economics Books » Finance and Accountancy, Tax » 57 számviteli eset megoldása

News

Kardos Péter, Tóth Mihály

57 számviteli eset megoldása

Sokak szerint a számvitel unalmas, száraz dolog, felesleges rajta töprengeni, a végén úgyis az adóhatóságnak lesz igaza... Bebizonyítjuk Önnek, hogy nem így van!
A könyv konkrét számviteli eseteket és azok megoldásait írja le két, elismert szakértő tolmácsolásában.
Egy-egy érdekes kérdést, az élet vagy a jogszabályok által létrehozott számviteli „anomáliát” dolgoznak fel a szerzők. Hasznos és olvasmányos kiadvány azoknak, akik nap mint nap hasonló esetekkel és problémákkal találkoznak.
A könyv összesen 57 esetet jár körbe, példákkal, könyvelési lépések bemutatásával.
A kiadvány tartalma részletekben elsőként a Wolters Kluwer Hungary Számviteli tanácsadó című folyóirata „Meritum” rovatában jelent meg hónapról-hónapra, hat éven keresztül. Most könyvben egy helyen, összerendezve és a 2015. március 31-i jogszabályi környezetre hatályosítva jelenik meg a teljes érdemi tartalom.

„Őszintén reméljük, hogy a könyvben kifejtett kérdések sok olvasó érdeklődését felkeltik, némelyeket együttgondolkodásra késztetünk, és egyúttal át tudunk adni a számvitel szeretetéből is egy adagot.”

*

A mű a Wolters Kluwer Hungary Kft. kiadványa, online kiadása elérhető a MeRSZ online okoskönyvtárban. Ha más formátumban szeretné megvásárolni, kattintson IDE!

Product details »
  • Article code: YOV1589
  • ISBN: 978 963 295 833 0
  • Publication date: 2015
A könyv online kiadása elérhető a MeRSZ-en


Szótár.net