Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Gazdaság » További könyvek » Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállítmányozás

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

Horváth Annamária, Karmazin György

Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállítmányozás

Jól szerkesztett, logikus felépítésű, olvasmányos tankönyvet tart a kezében az olvasó. Különösen nagy erényének tartom azt, hogy pontosan megfogalmazott definíciókat tartalmaz, felölel minden olyan területet, amely a közúti fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatban hasznos és szükséges nemcsak a hallgatóknak. Szakkönyvként is ajánlom minden érdeklődő számára, aki a versenyszférában dolgozva nyitott a közúti fuvarozás feltételrendszerének

megismerésére. Különösképpen a média szakembereinek lehet segítségére a köznyelvben még nem megfelelően használt fogalmak helyett, az itt ismertetett definíciók elterjesztésében.

Dr. Tátrai Anna, PhD, főiskolai tanár, BGF

Egyetemi oktatói és vezetői munkám során most találkozom először olyan szakkönyvvel, amelyet olyan vállalati szakemberek írtak, akik tudományos fokozattal bírnak és jelenleg oktatói tevékenységet végeznek. Ez a „többszörös hatás” jól megjelenik a mű szövegezésében, felépítésében és a szakkifejezések használatában. Gratulálok hozzá és őszinte szívvel ajánlom minden hazai szakember, oktató és hallgató számára.

Dr. Földesi Péter, PhD, a Széchenyi István Egyetem rektora

További jellemzők »
  • Oldalszám: 172
  • Formátum: B5_03
  • Borító típusa: Kartonált, ragasztókötött
  • ISBN: 9789630595735
  • Cikk kód: 4000030431
Bolti ár: 2990 Ft Kiadói ár: 2542 Ft
Kosárba -15%
A könyv online kiadása elérhető a MeRSZ-en


Akik ezt vették, megvették ezt is