Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Tudomány » Focis könyvek » Számháború

Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

Sally David, Anderson Chris

Számháború

avagy miért van minden másképp a fociban, mint ahogy gondoltad

A témában alapműnek számító könyv a futball meglepő, rejtett összefüggéseit tárja elénk, kedvenc játékunk radikálisan új megközelítését kínálva. Elolvasása után másképpen fogunk tekinteni a focira, mint korábban.

Ebben a játékban mindig is nagy szerepe volt a számoknak: a 4-4-2, 4-3-3 közismertek. Azonban mi van akkor, ha a valóban fontos számok így néznek ki: 2,66, 53,4 vagy éppen 0>1? Mi van akkor, ha az edző személye csak 15 százalékban meghatározó?

A könyv eközben azokról a csapatokról, játékosokról, edzőkről mesél nekünk, akiket és amelyeket nap mint nap láthatunk a tévé képernyőjén. A könyv szerzői olyan részletkérdésekre is tudják a választ, hogy a Chelsea-nek kit kellett volna leigazolnia Fernando Torres helyett, vagy hogy Villas-Boasról miért nem tudjuk még mind a mai napig, hogy milyen edző.

Nem kell megijedni, a sok szám ellenére a mű olvasmányos és szórakoztató, és remek háttérolvasmány a Bajnokok Ligájához, továbbá a világfutball többi nagy sorozatához.

Remek felvezetés és kedvcsináló:

http://sportgeza.hu/futball/2014/11/28/meg_lehet_fejteni_szabo_gyula_kezezeset/

A focis sorozat:

http://akkrt.hu/info/focis_konyvek/

További jellemzők »
  • Oldalszám: 408
  • Formátum: egyedi
  • Borító típusa: kartonalt
  • ISBN: 9789630594783
  • Cikk kód: 4000030072