Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Tudomány » Focis könyvek » Spanyol korszak

Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

Hunter Graham

Spanyol korszak

A nagy focitripla igaz története: 2008, 2010, 2012

Graham Hunter, a Magyarországon is nagy sikert aratott Barca világhírű szerzője új focis könyvvel jelentkezik. Ezúttal a spanyol válogatott elképesztő sikersorozatát mutatja be, amely teljesen egyedülálló a futball történetében (2010-ben győzelem a vb-n, 2008-ban és 2012-ben győzelem az eb-n).

Ezek a győzelmek egyáltalán nem voltak magától értetődőek, hanem sok drámai és izgalmas fordulat, ideiglenes mélypont után jutott a spanyol csapat a csúcsra. A könyv nagy erénye, hogy az odavezető út izgalmát, drámaiságát is átélhetővé teszi a számunkra.

Hunter első kézből dolgozik: több mint tíz éve él Spanyolországban, és bejáratos a spanyol válogatott, és a legnagyobb klubcsapatok, a Barca, a Real Madrid öltözőjébe. Jó kapcsolatban van a játékosokkal, akik szívesen mesélnek neki. Ez a személyes és közvetlen jelleg teszi ezt az olvasmányosan megírt könyvet különlegessé. A 2014-es foci-vb történései, amelyek lezárták a spanyol korszakot, csak még érdekesebb olvasmánnyá teszik a könyvet.

A focis sorozat:

http://akkrt.hu/info/focis_konyvek/

További jellemzők »
  • Oldalszám: 468
  • ISBN: 9789630594776
  • Cikk kód: 4000029651