Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Mobil szótár » Orosz mobilszótár Android

Hírek

  • Open Access megállapodás az EISZ Nemzeti Programmal

    Tovább
  • Tájékoztató Android szótáralkalmazásaink kivezetéséről

    Tovább
  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

Orosz mobilszótár Android

Tisztelt Felhasználónk!

Az Akadémiai Kiadó 2019. február 28-ával kivezeti eddigi Android szótáralkalmazásait a Google Play áruházból.

Korábbi szótáralkalmazásaink mind a készülékekre letöltött és onnan futtatott, ún. öröklicences termékek voltak, míg a hamarosan megjelenő új alkalmazás már internet- és előfizetés-alapú. Az új szótár további előnye, hogy egyetlen belépési azonosítóval használható asztali számítógépen, mobileszközökön vagy Microsoft Office bővítményként.
Az alábbiakban összefoglaljuk az alkalmazásváltással és a további használattal kapcsolatos teendőket, tudnivalókat.

1) Ha Önnek korábban már megvásárolt és aktivált androidos szótárkódja van, és...

...megtartja a korábbi applikációt:

Amennyiben Ön webshopunkban már vásárolt androidos szótárkódot, és azt aktiválta, a korábbi alkalmazást továbbra is használhatja. Egy esetleges készülékváltás esetén a szótár újra letölthető lesz a Google Play áruházból, és a megvett kóddal újra aktiválható (azzal a Google-fiókkal, amellyel korábban is használta).
Ugyanakkor felhívjuk figyelmét, hogy a Kiadó ezekre a termékekre nem ad ki több frissítést, így előfordulhat, hogy egyes Android-verziókkal már nem fog működni alkalmazásunk.

...átvált az új applikációra:

Azon felhasználóinknak, akik az új applikáció mellett döntenek, 3 évre hozzáférést biztosítunk a megvásárolt termékhez tartozó teljes szótárcsomaghoz. A megvásárolt kódokat www.szotar.net oldalunkon és az új szotar.net applikációkban is elfogadjuk, így azokat beírva automatikusan megkapják a 3 éves hozzáférést az adott nyelvi teljes szótárcsomaghoz.
Példa: Amennyiben Ön Orosz mobilszótár Android applikációhoz tartozó kódot vásárolt, a váltással 3 évre megkapja az Orosz szótárcsomagba tartozó szótárakhoz a hozzáférést. A szótárcsomagról bővebben itt olvashat: https://www.szotar.net/info/csomag/8/

Ameddig a régi termékeket a Google Play áruház támogatja és kínálatában tartja, illetve ameddig Önnek él a szótárcsomaghoz a 3 éves hozzáférése, a régi és az új szótáralkalmazásokat együttesen is használhatja.

2) Ha Önnek korábban már megvásárolt, de még nem aktivált androidos szótárkódja van

Kérjük, mielőbb, de legkésőbb 2019. február 28-áig töltse le a kódjához tartozó applikációt a Google Play áruházból, hogy az alkalmazás kivezetése után is elérhető maradjon Önnek az áruházban. Így egy esetleges készülékváltás esetén is hozzáférhet a szótárhoz.

*

A már megvásárolt applikációhoz tartozó kódot a https://akademiai.hu/ oldalon belépve a Rendeléseim menüpontban, a Rendelési tételeket lenyitva tudja megtekinteni.

További kérdés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére:

E-mail: ak@akademiai.hu
Telefon: +36 1 4648 200

További jellemzők »
  • Cikk kód: O900M29672


Akik ezt vették, megvették ezt is