Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Gazdaság » Menedzsment » Projektmenedzsment útmutató 5. kiadás

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

Project Management Institute

Projektmenedzsment útmutató 5. kiadás

PMBOK Guide

PMBOK® Guide: A projektvezetők alapkönyve

Jelen könyv eredeti angol változata, az „A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide)" az ezt megelőző kiadásokkal együtt több mint harminc éve a projektmenedzsment szakma vezető kézikönyve, munkaeszköze és olyan alapvető forrásmű, amely nem hiányozhat egyetlen projektvezető könyvespolcáról sem. A könyv ötödik kiadása - amelynek fordítása a jelenlegi magyar kiadás - könnyen érthető és megvalósítható formában mutatja be a legújabb eredményeket, ezzel folytatva a projektmenedzsment-kiválóságra törekvés hagyományát.

A Project Management Institute (PMI®) önkéntesei 1983-ban fogtak össze először annak érdekében, hogy összefoglalják a projektmenedzsment ismeretanyagának lényegét. Ma már a PMBOK® Guide a projektmenedzsment világszerte elismert útmutatója és a szakma számára elérhető egyik legjobb és legsokoldalúbb forrásmunka.

Napjainkban a PMBOK® Guide több mint négymillió példánya forog közkézen. A negyedik kiadás megjelenése óta a PMI értékes észrevételek és javaslatok ezreit kapta a világ projektmenedzser-közösségeitől a szöveg továbbfejlesztése és pontosítása céljából. Ezeket mind megvizsgálták, és indokolt esetben beépítették a jelenlegi ötödik kiadásba.

A PMBOK® Guide ötödik kiadása a gyakorló projektmenedzserek együttműködését és ismereteit tükrözi, és a projektmenedzsment alapjait abban a formában mutatja be, ahogyan azt a projektek széles körében alkalmazzák.  Alapvető eszközöket nyújt a projektmenedzserek számára szakmájuk gyakorlásához, ahhoz, hogy munkájukban sikeresek legyenek.

Bővebben:       http://blog.mfor.hu/controlling/6404.html

További jellemzők »
  • Oldalszám: 488
  • Formátum: B5_03
  • Borító típusa: kartonalt
  • ISBN: 9789630594264
  • Cikk kód: 4000029342
Bolti ár: 8450 Ft Kiadói ár: 7183 Ft
Kosárba -15%


Akik ezt vették, megvették ezt is