Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Tudomány » Focis könyvek » Pep Guardiola

Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

Balague Guillem

Pep Guardiola

Ahogyan nem győzött még senki. Sir Alex Ferguson előszavával

A futballistaként is legendás, védekező középpályásként játszó Pep Guardiola játékos-pályafutása legnagyobb részét az FC Barcelonában töltötte, és a Cruyff által BL-győzelemre vezetett katalán csapat egyik vezéregyénisége volt.

Visszavonulása után nem sokkal a Barca vezetőedzőjévé nevezték ki, és a rákövetkező négy évben trófeák tömegét nyerte el a sokak szerint a világ legjobb csapatává formált együttesével. Guillem Balague spanyol újságíró, a Sky Sports és számos más brit médium spanyolfoci-szakértője életrajzában, amellett, hogy bemutatja az edzőzseni, a nagy taktikus és karizmatikus vezető hatalmas művét, és sorra veszi a négyéves diadalmenet állomásait, elsősorban az ezek mögött álló emberre összpontosít. Az olvasó megismerheti gondolkodását, a labdarúgásról, az életről és az őt körülvevő emberekről alkotott elképzeléseit. Guardiola az évezred sportjának talán legmegbecsültebb alakja.

A kötetet Sir Alex Ferguson, a Manchester United legendás vezetőedzőjének előszavával ajánljuk a magyar olvasók figyelmébe.

https://www.facebook.com/Pepkonyv

https://www.facebook.com/Pepkonyv/posts/554184917967926

A focis sorozat:

https://akademiai.hu/264/tudomany/focis_konyvek/

További jellemzők »
  • Oldalszám: 416
  • Borító típusa: kemény, papír
  • ISBN: 9789630593960
  • Cikk kód: 4000029327