RSS

Home » Economics Books » Other Economics » Gazdasági büntetőjog közgazdászoknak

News

Gál István László

Gazdasági büntetőjog közgazdászoknak

Úttörő vállalkozás ez a könyv, amelynek jogász-közgazdász szerzője következetesen ötvözi a jogi ismereteket a közgazdasági szemlélettel, s így a hallgatókon kívül egyaránt sokat tanulhatnak belőle a gazdasági bűnözéssel is naponta találkozó közgazdászok és a gazdasági bűnüldözés eredményességét szívükön viselő jogászok.

Prof. dr. Tóth Mihály büntetőjogász

A kézikönyv - amelyet nemcsak közgazdászoknak, illetve a gazdasági élet szereplőinek ajánlok, hanem a bűncselekmények felderítésére, nyomozására hivatottaknak is - ötvözi a tankönyvek alaposságát a regények olvasmányosságával, és számomra különösen élvezetes példákkal vezet be a közgazdaságtan és a büntetőjog közös területeibe.

Dr. Molnár Csaba büntetőjogász, az ORFK Pénzmosás Elleni Osztályának volt vezetője

Gál István László könyvében tanulmányozható a magyar gazdaság orvosi lova: az összes betegség, ami gátolja az eredményes felzárkózás végigvitelét. Mert ne feledjük el, hogy a gazdaság és a bűnözés túl szoros kapcsolata egy országban magát a gazdasági-társadalmi modernizációt hiúsíthatja meg, akár évtizedeken keresztül! Ajánlom e könyvet gazdasági szakembereknek és vezetőknek, valamint a bűnüldöző szervek tagjainak egyaránt.

Dr. Gazdag László közgazdász

Product details »
  • Article code: PGAZM13155
  • ISBN: 9789630585361
  • Number of pages: 256
  • Size: B5
  • Type of Cover: kemény, papír
Retail Price: € 6.67 Discount Offer: € 4
Cart -40%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net