Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Tudomány » Orvostudomány » Strength Training

Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

Katics László, Lőrinczy Dénes

Strength Training

Biomechanics, Exercises and Methods

A 2010 tavaszán új, bővített kiadásban megjelent kötet már angol nyelven is olvasható. Gazdagon illusztrált, könnyen olvasható, ugyanakkor logikus felépítésű és tudományosan megalapozott kézikönyv mindazoknak, akik mindennapi munkájuk révén vagy saját egészségük megőrzése céljából foglalkoznak az erőedzéssel. Oktatók, szakirányú egyetemi képzésben részt vevők, sportolók és edzők, gyógytornászok és testnevelők, de emellett szabadidejükben tudatos és átgondolt testedzés lehetőségét keresők egyaránt könnyen követhetik a részletesen bemutatott gyakorlatokat és módszereket. A példák nem kizárólag a követendő mozgásokra térnek, ki, hanem közel ilyen részletességgel foglalkoznak a közkeletű, de helytelen vagy kifejezetten káros gyakorlatokkal is.

A szerzők:

Dr. Katics László volt válogatott tornász, a Pécsi Tudományegyetem tanszékvezető egyetemi tanára. Éveken keresztül irányította a magyar férfi cselgáncsválogatott erőnléti felkészítését, majd szövetségi kapitányként a magyar sportakrobatika-válogatott munkáját is vezette.

Dr. Lőrinczy Dénes fizikus a PTE Biofizikai Intézetének egyetemi tanára. Rendszeres előadója nemzetközi izom-, illetve kalorimetriás kongresszusoknak, több mint 100 közleménye jelent meg, főleg angol nyelven. 1985 óta biomechanikát oktat a Pécsi Egyetemen testnevelés szakos hallgatóknak.

További jellemzők »
  • Formátum: A4_02
  • Borító típusa: kemény, papír
  • ISBN: 9789630589994
  • Cikk kód: 4000024613
  • Kiadás éve: 2012