RSS

Home » Course Books » Hungarian » Kiliki a Földön 2. + letölthető hanganyag

News

(P. Nagyné) Vidéki Erzsébet, Gróf Annamária

Kiliki a Földön 2. + letölthető hanganyag

Magyar nyelvkönyv gyerekeknek

Tankönyvsorozatunk második kötetében tovább folytatódik Kiliki regényes története. Azoknak a 10-14 éves korosztályba tartozó kiskamaszoknak ajánljuk a könyvet, akik alapfokon tudnak magyarul írni-olvasni, illetve elvégezték az első kötet anyagát. A képregényt lassan felváltja a folytatásos regény, melynek során mind a földi, mind az almaki világból újabb szereplők lépnek színre. A világ is egyre tágul, a fővároson kívül eljutunk Magyarország más tájaira is.
A gyakorlatkészlet megőrzi az első kötet jól bevált gyakorlattípusait, ugyanakkor életkornak megfelelően gazdagodik, komolyabbá válik. A játékos feladatok sem hiányoznak, s új elemként megjelenik az országismeret is.
A kötet továbbra is elsődleges feladatának tartja a mindennapi kommunikációhoz szükséges pragmatikai eszközkészlet tanítását, emellett fejleszti a helyesírást, összefüggő szövegeken keresztül pedig az olvasási készséget.
Tankönyv: folytatásos történetként, változatos nyelvtani és lexikai gyakorlatokkal, a hallás utáni értés, a szóbeli és írásbeli kifejezőképesség fejlesztését, a helyes magyar beszéd elsajátítását szolgáló feladatokkal, kulturális kiegészítő anyagokkal.
Hanganyag: az olvasmányok szövegével, valamint értést és beszédet fejlesztő gyakorlatokkal, mely a https://akademiai.hu/204/nyelvkonyv/virtualis_mellekletek/ weboldalról a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le.

Product details »
  • Article code: P600M31296
  • ISBN: 9789630596527
  • Number of pages: 236
  • Size: A4 (210x297 mm körülvágott méret)
  • Type of Cover: kartonált
Retail Price: € 17.33 Discount Offer: € 14.73
Cart -15%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net