Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Szótár » Angol » Kéziszótár » Angol-magyar szótár + net + e-szótár

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább
Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

Magay Tamás, Országh László

Angol-magyar szótár + net + e-szótár

- több 62 000 címszó

- 40 000 szókapcsolat (kifejezés, példamondat)

- 1 500 000 szótári adat

A legmodernebb, aktív nyelvhasználatot ösztönző szótár. Számos újdonságot tartalmaz: új szavakat, az élő nyelv használatát elősegítő megjegyzéseket (Usage notes): a helyesírással, a kiejtéssel, a nyelvhelyességgel kapcsolatos tudnivalókat, a könnyen összetéveszthető szavak listáját, s az ezekhez tartozó magyarázatokat. A szótár külön felhívja a figyelmet a fordítási hibákra, félrefordításokra, kiejtési nehézségekre. A szótár tipográfiai újdonságokkal segíti a gyors használatot.

A nyomtatott szótárhoz interneten elérhető szótár tartozik. Az angol címszavak kiejtése a hangszóró ikonra kattintva meghallgatható. A www.szotar.net weboldalon regisztrációt követően a szótár teljes anyaga elérhető 24 hónapig.

A nyomtatott szótár megvásárlója még egy e-könyv olvasókra (Kindle™ és PocketBook™) letölthető szótári adatbázishoz is hozzájut, melynek segítségével olvasás közben is lehet szótárazni.

További jellemzők »
  • Oldalszám: 1180
  • Formátum: B5_01
  • Borító típusa: Kartonált, ragasztókötött
  • ISBN: 9789630592383
  • Cikk kód: 4000028739