Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Nyelvkönyv » Német » FülSzöveg Német hallás utáni szövegértés feladatok B1

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

Szűcs Melinda

FülSzöveg Német hallás utáni szövegértés feladatok B1

Német hallás utáni szövegértés feladatok B1

„Ich bin ganz Ohr” - mondjuk németül, ha nagyon figyelünk arra, akit hallgatunk, és arra, amit hallunk. Erre a képességre lesz szüksége a nyelvtanulónak könyvünk használatakor: „füleljen”, figyeljen, értse meg a szövegek tartalmát és lényegét, szűrjön ki belőlük információkat, rendszerezze azokat, illessze táblázatba, alkosson belőlük válaszokat.

A könyv és a hozzá kapcsolódó hanganyag olyan, köznapi témákhoz kapcsolódó elbeszélő jellegű szövegeket és dialógusokat tartalmaz, amelyek a hozzájuk tartozó feladatokkal alkalmasak a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére. Azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e viszonylag lassú tempójú, világos beszédből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját.

A feladatokkal a B1 szintű (alapfokú) nyelvvizsgák és a középszintű érettségi gépi hang értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújtunk segítséget nyelvtanulóknak és a vizsgára felkészítő nyelvtanároknak.

A könyv első része a kétnyelvű ORIGÓ vizsgarendszer alapfokú vizsgára felkészítő feladataiból áll. A könyv második része egynyelvű, B1 szintű nyelvvizsgákon és a középszintű érettségi vizsgán jellemzően előforduló feladattípusokat tartalmaz.

A feladatokhoz a hanganyag mellett megoldókulcs és szövegkönyv is tartozik, ezáltal a kiadvány nem csak tanórai munkára, hanem önálló felkészülésre is kiválóan alkalmas.

További jellemzők »
  • Oldalszám: 96
  • Formátum: B5_01
  • Borító típusa: kartonalt
  • ISBN: 9789630592291
  • Cikk kód: 4000028224
Bolti ár: 2990 Ft Kiadói ár: 2542 Ft
Kosárba -15%


Akik ezt vették, megvették ezt is