RSS

Nyitólap » Nyelvkönyv » Német » Középfok (B2) » Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

Hírek

 • Elhunyt Csíkszentmihályi Mihály

  Tovább
 • Tájékoztató Android szótáralkalmazásaink kivezetéséről

  Tovább
 • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

  Tovább

Lázár Györgyné

Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

Kiknek ajánljuk a könyvet?

ˇ      Érettségire és nyelvvizsgára készülő nyelvtanulóknak és felkészítő tanáraiknak.

ˇ      Elsősorban a B2 szintű vagy azt megközelítő nyelvtudással rendelkezőknek ajánljuk, de B1 illetve C1 szintű nyelvtudásúak is haszonnal forgathatják.

Miért ajánljuk a könyvet?

ˇ      A szavakat a nyelvkönyvek által a B2 szinten feldolgozott témák köré csoportosítja, de nem ragad meg a szokványos témakibontásnál, hanem kitér a modern világ, napjaink aktualitásaira (pl. a hagyományos mellett modern családi struktúrák, banki szolgáltatások, számítógép, média) is. 

ˇ      A feladatok nagyon változatosak, a kiegészítendő és hozzárendeléses vagy feleletválasztós gyakorlatok mellett mindig vannak játékos, rejtvényszerű feladatok is.

ˇ      A gyakorlatok minden szófajra kiterjednek, nem csak az egyes témákhoz tartozó főneveket, hanem jelzős szerkezeteket és igéket, igei szerkezeteket és állandó szókapcsolatokat is gyakoroltatnak. 

ˇ      Hiánypótló a szólásokat és közmondásokat feldolgozó, valamint az azonos alakú és azonos hangzású szavakat gyakoroltató fejezet.

ˇ      Újdonságként egy-egy fejezet foglalkozik az osztrák német és a svájci irodalmi német szókincsével. A feladatok megoldását a könyv végén található Szólista segíti.

ˇ      Bármely kurzuskönyv kiegészítő tananyagaként, valamint nyelvvizsgára készülő nyelvtanulók számára tematikus fő tananyagként használható.

További jellemzők »
 • Cikk kód: P600M30242
 • ISBN: 9789630595179
 • Oldalszám: 180
 • Formátum: A4 (210x297 mm körülvágott méret)
 • Borító típusa: kartonált
Bolti ár: 3700 Ft Kiadói ár: 3145 Ft
Kosárba -15%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is