RSS

Home » Course Books » German » Intermediate (B2) » Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

News

Lázár Györgyné

Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

Kiknek ajánljuk a könyvet?

ˇ      Érettségire és nyelvvizsgára készülő nyelvtanulóknak és felkészítő tanáraiknak.

ˇ      Elsősorban a B2 szintű vagy azt megközelítő nyelvtudással rendelkezőknek ajánljuk, de B1 illetve C1 szintű nyelvtudásúak is haszonnal forgathatják.

Miért ajánljuk a könyvet?

ˇ      A szavakat a nyelvkönyvek által a B2 szinten feldolgozott témák köré csoportosítja, de nem ragad meg a szokványos témakibontásnál, hanem kitér a modern világ, napjaink aktualitásaira (pl. a hagyományos mellett modern családi struktúrák, banki szolgáltatások, számítógép, média) is. 

ˇ      A feladatok nagyon változatosak, a kiegészítendő és hozzárendeléses vagy feleletválasztós gyakorlatok mellett mindig vannak játékos, rejtvényszerű feladatok is.

ˇ      A gyakorlatok minden szófajra kiterjednek, nem csak az egyes témákhoz tartozó főneveket, hanem jelzős szerkezeteket és igéket, igei szerkezeteket és állandó szókapcsolatokat is gyakoroltatnak. 

ˇ      Hiánypótló a szólásokat és közmondásokat feldolgozó, valamint az azonos alakú és azonos hangzású szavakat gyakoroltató fejezet.

ˇ      Újdonságként egy-egy fejezet foglalkozik az osztrák német és a svájci irodalmi német szókincsével. A feladatok megoldását a könyv végén található Szólista segíti.

ˇ      Bármely kurzuskönyv kiegészítő tananyagaként, valamint nyelvvizsgára készülő nyelvtanulók számára tematikus fő tananyagként használható.

Product details »
  • Article code: P600M30242
  • ISBN: 9789630595179
  • Number of pages: 180
  • Size: A4 (210x297 mm körülvágott méret)
  • Type of Cover: kartonált
Retail Price: € 12.33 Discount Offer: € 10.48
Cart -15%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net