RSS

Home » Course Books » English » Elementary (B1) » Greenbird

News

  • Amendment of General Terms and Conditions of Purchase

    Details

Gévai Csilla, Kácsor Lóránt

Greenbird

Magyar–angol környezetvédelmi szótár általános iskolás társszerzőknek

KEDVES TÁRSSZERZŐNK!

Greenbird című kiadványunk forgatásával élvezetes és szemléletes formában ismerkedhetsz meg a környezet- és természetvédelem magyar, illetve angol szókincsével. A szótár első, képes részében 13 témakör környezetvédelemmel kapcsolatos szavait találod. A magyar-angol és angol-magyar betűrendes szótár anyaga bővebb: itt kedvedre böngészhetsz, és összetettebb fogalmakkal is találkozhatsz.

Társszerzőként Te is részt vehetsz a könyv megírásában. Pontosabban, arra kérünk, hogy Te egészítsd ki, fejezd be, mivel csak akkor nyeri el végleges formáját és lesz használható, ha elvégzed rajta az utolsó simításokat, azaz a megadott szerzői, illusztrátori és szerkesztői tennivalókat. Munkád elismeréseként a borítón helyet hagytunk a Te nevednek is, hiszen a végleges szótár már közös művünk.

A környezetvédelem szókincsének megismertetésén túl könyvünk abban is segít, hogy elgondolkozz, hogyan működik a bennünket körülvevő világ, és mit tehetünk mi, emberek annak érdekében, hogy környezetünket fenntartható módon használjuk, és élhető formában őrizzük meg a jövő számára.

Üdvözlünk a szerkesztőségben!

A szerzők

Product details »
  • Article code: P600M29359
  • ISBN: 9789630593502
  • Number of pages: 56
  • Size: A4 (210x297 mm körülvágott méret)
  • Type of Cover: kemény, papír
Retail Price: € 9.83 Discount Offer: € 6.39
Cart -35%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net