RSS

Home » Course Books » English » Elementary (B1) » Greenbird

News

Gévai Csilla, Kácsor Lóránt

Greenbird

Magyar–angol környezetvédelmi szótár általános iskolás társszerzőknek

KEDVES TÁRSSZERZŐNK!

Greenbird című kiadványunk forgatásával élvezetes és szemléletes formában ismerkedhetsz meg a környezet- és természetvédelem magyar, illetve angol szókincsével. A szótár első, képes részében 13 témakör környezetvédelemmel kapcsolatos szavait találod. A magyar-angol és angol-magyar betűrendes szótár anyaga bővebb: itt kedvedre böngészhetsz, és összetettebb fogalmakkal is találkozhatsz.

Társszerzőként Te is részt vehetsz a könyv megírásában. Pontosabban, arra kérünk, hogy Te egészítsd ki, fejezd be, mivel csak akkor nyeri el végleges formáját és lesz használható, ha elvégzed rajta az utolsó simításokat, azaz a megadott szerzői, illusztrátori és szerkesztői tennivalókat. Munkád elismeréseként a borítón helyet hagytunk a Te nevednek is, hiszen a végleges szótár már közös művünk.

A környezetvédelem szókincsének megismertetésén túl könyvünk abban is segít, hogy elgondolkozz, hogyan működik a bennünket körülvevő világ, és mit tehetünk mi, emberek annak érdekében, hogy környezetünket fenntartható módon használjuk, és élhető formában őrizzük meg a jövő számára.

Üdvözlünk a szerkesztőségben!

A szerzők

Product details »
  • Article code: P600M29359
  • ISBN: 9789630593502
  • Number of pages: 56
  • Size: A4 (210x297 mm körülvágott méret)
  • Type of Cover: kemény, papír
Retail Price: € 9.83 Discount Offer: € 6.39
Cart -35%

Szállítási idő: max. 2 munkanapAkik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net