Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Gazdaság » További könyvek » HR újratöltve

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

John W. Boudreau

HR újratöltve

A HR újratöltve felépítette azt a szemléletet, mely mind a HR területén dolgozók, mind vezetőik számára alapvető és átszabja a hagyományos elemző módszereket. Boudreau példái többek közt olyan cégekről szólnak, mint a Google, a Disney, az IBM és a Microsoft. A szerző saját kutatásai alapján mutatja be, hogy ezek az alkalmazások miként tudják optimalizálni a munkaerőről hozott döntéseket.

A HR újratöltve Boudreau bestsellere. Azoknak a HR-szakembereknek szól, akik tudatosabban szeretnének dönteni és innovatív utat keresnek szakterületük kiteljesítéséhez.

John W. Boudreau a University of Southern California Marshall School of Business karának szervezeti irányítás professzora és a USC Center for Effective Organization intézetének kutatási igazgatója. Több mint hatvan könyve és cikke jelent meg, szakértőként már számos iparágban dolgozott.

„A munkaerő-gazdálkodás sok szervezet Szent Grálja marad örökre. John Boudreau legújabb meglepetése a legjobb cégeknek is feladja a leckét: haladni kell a korral, és változtatni kell a munkaerő-politikánkon!”

Kevin Cox

elnökhelyettes vezérigazgató,

Emberi Erőforrás Osztály, American Express Company

„John mindig is veszélyes vizeken kalózkodott a HR irányában, és a  HR újratöltve továbbra is kétségtelenül a zavarosban halászik. A »hatékonyságnövelésből származó megtérülés« képzete végigvonul a könyvön, és szerintem korszakalkotó ötlet.”

Sandy Ogg

az Unilever Emberi Erőforrás Osztály vezetője

További jellemzők »
  • Oldalszám: 168
  • Formátum: B5_01
  • Borító típusa: kartonalt
  • ISBN: 9789630591874
  • Cikk kód: 4000028377
  • Kiadás éve: 2012
Bolti ár: 3750 Ft Kiadói ár: 3188 Ft
Kosárba -15%


Akik ezt vették, megvették ezt is