Akadémia Kiadó

RSS

Home » Course Books » German » Intermediate (B2) » Grammatikkompass – nyelvtani gyakorlókönyv

News

Dömők Szilvia

Grammatikkompass – nyelvtani gyakorlókönyv

A Themenkompass kurzuskönyv kiegészítője

Dömők Szilvia Themenkompass című munkája mindazoknak nyújt segítséget, akik németből szeretnének középfokú állami nyelvvizsgát tenni. A nyelvoktatócsalád az Akadémiai Kiadó EXAM PASS - PRÜFUNGSPASS sorozatának részeként jelent meg. A kiadvány három részből áll: kurzuskönyvből (Themenkompass), nyelvtani gyakorlókönyvből (Grammatikkompass) és tanári kézikönyvből. A kurzuskönyvhöz kazetta is kapcsolódik.

A színes, mintegy 400 oldalas kötet 20 leckéje a legfontosabb mindennapi témákat dolgozza fel. A leckék egységesen épülnek fel: a témát szókincsgyakorlatok vezetik be, amelyeket szóbeli feladatok követnek. Az ezután következő írásbeli feladatok szintén a nyelvvizsga feladatait (fordítás, szövegértés, irányított fogalmazás) gyakoroltatják.

A mindig kéznél lévő nyelvtani segédkönyv bármilyen nyelvtani problémához segítségül hívható, magyarázatokat és feladatokat tartalmaz. A kiadvány újdonsága az ugyancsak bármikor előhúzható könyvjelző, amelyen a mindennapi beszédhelyzetekben felmerülő nyelvi funkciók összefoglalását találjuk. A könyv felépítése és feladatai így garantálják, hogy a lelkiismeretes tanuló a lehető legteljesebb felkészítést kapja a középfokú nyelvvizsgára.

Product details »
  • Article code: P600H00036
  • ISBN: 9789630581110
  • Number of pages: 136
  • Size: A4 (210x297 mm körülvágott méret)
  • Type of Cover: kartonált
Retail Price: € 5.5 Discount Offer: € 4.68
Cart -15%


Akik ezt vették, megvették ezt is

Szótár.net