Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Nyelvkönyv » Német » Német pénzügyi-számviteli és üzleti nyelvkönyv

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

Csányi Eszter, Kövér Péter, Magyar Gézáné, Szekrényesné Rádi Éva, Csányi Eszter, Kövér Péter, Magyar Gézáné, Szekrényesné Rádi Éva, Virágh Árpád, Csányi Eszter, Kövér Péter, Magyar Gézáné, Szekrényesné Rádi Éva, Virágh Árpád, Vizvári Emese

Német pénzügyi-számviteli és üzleti nyelvkönyv

Német pénzügyi-számviteli és üzleti nyelvkönyv

A gazdasági, üzleti életen belül egyre nagyobb súllyal bír a pénzügyi és számviteli terület. Könyvünk főleg e két terület német nyelvű szókincsét dolgozza fel, természetesen a tágabb gazdasági terület nyelvi anyagát figyelembe véve. A szaknyelvi szókincs közvetítése mellett a könyv nem csak annak elsajátításához és begyakorlásához, hanem a középszintű nyelvtan gyakorlásához is tartalmaz feladatokat, s így nyújthat a gazdasági főiskolákon és egyetemeken a hallgatók számára biztos szakmai nyelvtudást.

Tankönyvünket ajánljuk a sikeres középfokú pénzügyi és/vagy üzleti szakmai nyelvvizsgára való felkészüléshez, ugyanis a könyv tematikája e szakvizsgákon elvárt ismereteket dolgozza fel külön nyelvvizsgafeladatokkal.

A felsőoktatásban részt vevő hallgatókon kívül mindazok számára is hasznos tudásforrást nyújtunk, akik a gazdasági, különösen pénzügyi és számviteli területen dolgozva munkájukban a német nyelvet használják.

            A könyv szerzői a BGF PSZK német nyelvi munkacsoport oktatói.

További jellemzők »
  • Oldalszám: 276
  • Formátum: B5_01
  • Borító típusa: kartonalt
  • ISBN: 9789630590648
  • Cikk kód: 4000027033
Bolti ár: 4250 Ft Kiadói ár: 3613 Ft
Kosárba -15%


Akik ezt vették, megvették ezt is