Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Tudomány » Orvostudomány » Lombikban fogant álmok

Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

Boér Katalin

Lombikban fogant álmok

A mesterséges megtermékenyítésről másképpen

Magyarországon minden hatodik házaspár meddő - sokan mégis tartanak a lombikprogramtól, mert nem tudják pontosan, mivel jár. Orvosok odavetett félmondataiból, tudományos szakkönyvekből, internetes fórumokból próbálnak tájékozódni... De hol kapnak választ a hétköznapi, mégis nagyon fontos kérdéseikre? Ki mondja el nekik részletesen, átérezve bizonytalanságukat, milyen útra lépnek, amikor a mesterséges megtermékenyítést választják?

A szerző, Boér Katalin maga is végigjárta ezt az utat, és jól ismeri annak állomásait. Tudja, min megy keresztül egy meddő pár; milyen kudarcokat és reményeket élnek meg, hová fordulhatnak segítségért, milyen vizsgálatokon és beavatkozásokon esnek át, és egyáltalán: mennyi lelki és gyakorlati nehézséggel kell szembesülniük, míg megvalósíthatják álmukat.

A Lombikban fogant álmok jóval több, mint praktikus útmutató. Boér Katalin egyedülálló könyvet alkotott, amely érthetően, mégis részletekbe menő alapossággal szól a meddőség orvosi kérdéseiről, a hivatalos útvesztőkről, a különféle eljárásokról, ugyanakkor mély beleéléssel szólaltat meg számos embert, akik a mesterséges megtermékenyítést választották. Aki elolvassa, bátrabban és tájékozottabban vág majd neki élete legszebb kihívásának: a gyermekvállalásnak.

További jellemzők »
  • Oldalszám: 238
  • Formátum: A5_01
  • Borító típusa: Nincs
  • ISBN: 9789630589628
  • Cikk kód: 4000024782
  • Kiadás éve: 2011