Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » On-line » e-tananyagok » Are you listening? - Internetes hallás utáni gyakorlatok középfokú nyelvvizsgához

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább
Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

Are you listening? - Internetes hallás utáni gyakorlatok középfokú nyelvvizsgához

Online interaktív tananyag

Az interaktív feladatlapok beszédértés vizsgához nyújtanak fejlesztési és gyakorlási lehetőséget, melyek  tagolása az új angol nyelvi érettségihez igazodik (Középszint és Emelt szint), de változatos feladatai alkalmasak a hagyományos középfokú vizsgákra való felkészüléshez is.

A tananyag a felkészítő tanároknak egyszerre jelent könnyen felhasználható tesztmintákat, illetve a folyamatos felkészítés során rugalmasan beilleszthető, különféle témaköröket felölelő autentikus szövegeket és feladatokat. Az órai munkát segítendő a tartalomjegyzék feltünteti a szövegek hosszát, rövid tartalmát és az általános témakörökre vonatkozó utalásaikat is.

A vizsgára készülők önállóan is használhatják a kiadványt nyelvtudásuk ellenőrzésére, valamint a beszédértés mérésekor elvárt teljesítmény megismerésére: a megoldókulcs (Megoldások) és a szövegek szó szerinti átirata (Szövegkönyv) segíti ebben őket.

A kötet szerzője a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának tanára, több nyelvvizsgaközpont feladatírója és vizsgáztatója.

  • ISBN:
  • Cikk kód: 4000017801