Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Nyelvkönyv » Angol » English for Business and Everyday Use (könyv+2 audio CD) ÚJ

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább
Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

English for Business and Everyday Use (könyv+2 audio CD) ÚJ

Radványi Tamás és Székács Györgyné English for Business and Everyday Use című középfokú társalgási és külkereskedelmi nyelvkönyve egy- vagy kétéves előtanulmányt követő felkészüléshez ajánlható. Az induló szint felméréséhez a könyv tartalmaz egy Entry Test-et. Ezután következtik 15 lecke társalgási anyaggal, majd  20 lecke a nyelvileg nehezebb szakmai nyelvismereti tudnivalókkal. Minden leckében nyelvtani gyakorlatok is találhatóak. A kötet hanganyaga a kötet mellékleteként megjelent két audio CD-n található.

A nyelvtanulás érdekes és szórakoztató is lehet, nem szükséges fáradságos munkának tekinteni. A könyv megírásakor lényeges szempont volt, hogy az üzletemberek ne csak a munkájukról tudjanak beszélni, hanem sokoldalú társalgók is legyenek. Ennek érdekében a szerzők a társalgási témákat különféle érdekes szituációkkal is kiegészítették. Ez a szakmai anyagot is tartalmazó nyelvkönyv nemcsak a szakmai gazdasági nyelvvizsgára való felkészülésben nélkülözhetetlen, de hasznos a külgazdasági kapcsolatok iránt érdeklődő nyelvtanulók számára is.

A kötet az elmúlt évek gazdasági változásainak megfelelően tartalmában is megújult.

A könyvhöz készült hanganyag elősegíti az angol nyelvtudásban oly fontos hallás utáni megértés fejlesztését.

További jellemzők »
  • Oldalszám: 344
  • Formátum: B5_01
  • Borító típusa: kartonalt
  • ISBN: 9789630586634
  • Cikk kód: 4000017915
  • Kiadás éve: 2013