Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Nyelvkönyv » Magyar » Kiliki a Földön 2. (könyv+ 2 audio CD)

Hírek

  • Tájékoztató iOS szótáralkalmazásaink frissítéséhez

    Tovább

Gróf Annamária, Szende Virág, Varga Csilla, Gróf Annamária, Szende Virág, Varga Csilla, (P. Nagyné) Vidéki Erzsébet

Kiliki a Földön 2. (könyv+ 2 audio CD)

Magyar nyelvkönyv gyerekeknek

Tankönyvsorozatunk második kötetében tovább folytatódik Kiliki regényes története. Azoknak a 10-14 éves korosztályba tartozó kiskamaszoknak ajánljuk a könyvet, akik alapfokon tudnak magyarul írni-olvasni, illetve elvégezték az első kötet anyagát. A képregényt lassan felváltja a folytatásos regény, melynek során mind a földi, mind az almaki világból újabb szereplők lépnek színre. A világ is egyre tágul, a fővároson kívül eljutunk Magyarország más tájaira is.

A gyakorlatkészlet megőrzi az első kötet jól bevált gyakorlattípusait, ugyanakkor életkornak megfelelően gazdagodik, komolyabbá válik. A játékos feladatok sem hiányoznak, s új elemként megjelenik az országismeret is.

A kötet továbbra is elsődleges feladatának tartja a mindennapi kommunikációhoz szükséges pragmatikai eszközkészlet tanítását, emellett fejleszti a helyesírást, összefüggő szövegeken keresztül pedig az olvasási készséget.

Az oktatócsomag részei

Tankönyv - Kiliki kalandjai tíz leckében: folytatásos történetként, változatos nyelvtani és lexikai gyakorlatokkal, a hallás utáni értés, a szóbeli és írásbeli kifejezőképesség fejlesztését, a helyes magyar beszéd elsajátítását szolgáló feladatokkal, kulturális kiegészítő anyagokkal

2 audio CD - a tankönyvhöz kapcsolódó (hozzá csomagolt) hanganyag: az olvasmányok szövegével, valamint a hallásértést és beszédet fejlesztő gyakorlatokkal

Tanári kézikönyv a feladatok megoldását tartalmazza, valamint az órák színesebbé tételéhez, kivágható és sokszorosítható kiegészítő anyagokat.

További jellemzők »
  • Oldalszám: 236
  • Formátum: A4_02
  • Borító típusa: Kartonált, ragasztókötött
  • ISBN: 9789630589376
  • Cikk kód: 4000017693
  • Kiadás éve: 2010
Bolti ár: 5200 Ft Kiadói ár: 4420 Ft
Kosárba -15%


Akik ezt vették, megvették ezt is