Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » GY.I.K.

GY.I.K.

Fizetés és szállítás


Mennyibe kerül a kiszállítás?

Ha a megrendelés összértéke meghaladja a 9000 Ft-ot, akkor a kiszállítás (postai vagy futárszolgálat) díjmentes. 9000 Ft alatti megrendelésekkor a kiszállítás díja egységesen változik. A teljes táblázat megtekintéséhez kattintson ide>>>


Fizethetek bankkártyával?

IGEN. Az Akadémiai Kiadó Webáruháza a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A fizetőoldal adattartalmáról az Akadémiai Kiadó Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internetböngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Bővebben>>>

Fizethetek PayPallal?

Igen.

Személyesen átvehetem a megrendelt termékeket?

Az Akadémiai Kiadó saját bolttal nem rendelkezik, így személyes átvételre nincs lehetőség. A megrendeléseket raktárból történő kiszállításokkal teljesítjük.

Hány nap a szállítási határidő?

Futárszolgálat esetén a megrendelés leadását követő 2-3 munkanap. Posta esetén a megrendelés leadását követő 3-5 munkanap.

Kérhetem egy általam megadott időpontra a szállítást?

Igen, kérheti, a nap választható, csak a választott napon belül nem tudjuk biztosítani, hogy egy adott órában szállítsanak.

Hogyan tájékozódhatom megrendelésem aktuális állapotáról?

A postai küldemények kézbesítése előtt a Magyar Posta sms-ben tájékoztatja ügyfeleit, amennyiben az ügyfél megad mobilszámot a megrendelés leadásakor az Akadémiai Kiadó Webáruházában.
GLS futárszolgálat esetén: pl. szombaton leadott megrendelés csomagszámát kedden délelőtt meg tudja érdeklődni az ügyfélszolgálat telefonszámán: 06-1/464-82-00.

A megrendelés menete:


1.    Ahhoz, hogy vásárolni tudjon webáruházunkban, regisztrálnia kell. Kattintson a bal felső sarokban látható Regisztráció linkre. A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező. Fogadja el az Adatvédelmi irányelveket, és kattintson a Regisztrálok linkre.
2.    Visszaigazoló e-mailben fog kapni egy köszönőlevelet, amelyben látja a regisztrációs adatait.
3.    Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket.
4.    Kattintson a Kosár megtekintése linkre. Itt láthatja, milyen könyveket szeretne megrendelni, majd kattintson a Tovább gombra.
5.    Adja meg számlázási és szállítási adatait, majd ismét kattintson a Tovább gombra.
6.    Ebben a pontban kiválaszthatja a fizetési és a szállítási feltételeket, és megadhatja a kuponkódot, ha rendelkezik ilyennel. A kuponok a nagyobb kedvezmény elvén működnek. Ha egy könyv 60%-os kedvezménnyel kapható a webáruházunkban, és Önnek van egy 30%-os kuponja, a 60% kedvezmény marad a megrendelés végösszegénél. Fogadja el a Vásárlási feltételeket, majd kattintson a Megrendelem ikonra.
7.    Ha nem lát hibaüzenetet, sikeresen megrendelte a termékeket.
8.    Megrendeléséről egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, valamint belépés után a fiókjában is látja a Rendeléseim menüpontban.

Online termékeinkkel kapcsolatos kérdése van? Kattintson ide>>>