Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Gazdaság » További könyvek » A rendezvényszervezés nagykönyve

Hírek

 • Megújult szállítási díjak és módok

  Tovább
 • Nagy tavaszi leárazás

  Tovább

Judy Allen

A rendezvényszervezés nagykönyve

A rendezvényszervezésben nincsenek főpróbák. A kezdeti tervezéstől az operatív munkáig  rendezvényünk minden egyes eleme cégünk arculatát tükrözi. Akár termékbemutatót, akár konferenciát, kongresszust, inszentív programot vagy jótékonysági gálát tartunk, mindig észben kell tartanunk, hogy a részletekben rejlik a rendezvényszervezés varázsa és veszélye is.

A rendezvényszervezés nagykönyve kezünkbe adja azokat az eszközöket, amikre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható mű egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztató ipari szakembereknek. A mű magyar adaptációjának létrehozásában Görög Ibolya működött közre szakértőként, s gondoskodott arról is, hogy három különböző hazai program megvalósítása is elérhető legyen a Függelékben.

Judy Allen a rendezvény- és életmódszervezés egyik legnevesebb szakértője a világon. Az egyedi események megszervezésében szerzett átfogó tapasztalatát és az összes érzékre ható elemeket felhasználó tervezési alapelveit felhasználva a világ minden táján dolgozott már vállalatvezetőkkel,  elnökökkel, Oscar-díjasokkal.

További jellemzők »
 • Oldalszám: 384
 • Formátum: B5
 • Borító típusa: Kartonált, ragasztókötött
 • ISBN: 9789630588553
 • Cikk kód: 4000023813
Bolti ár: 4950 Ft Akciós ár: 4208 Ft
Kosárba -15%


Akik ezt vették, megvették ezt is