Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Nyelvkönyv » Német » TELC - Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok (audio CD-vel, virtuális melléklettel)

Hírek

  • Megújult szállítási díjak és módok

    Tovább
Ez a termék jelenleg nem érhető el az Akadémiai Kiadó webshopjában. További vásárlási lehetőségért kérjük, keresse Ügyfélkapcsolati csoportunkat az ak@akkrt.hu e-mail címen

TELC - Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok (audio CD-vel, virtuális melléklettel)

TELC - Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok című könyvünkkel azoknak a nyelvtanulóknak és az őket felkészítő tanároknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a TELC (The European Language Certificates) vizsgarendszerben szeretnének német nyelvből B1 szinten Zertifikat Deutsch, valamint B2 szinten Zertifikat Deutsch Plus komplex, azaz írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát tenni.

Számukra kínálunk B1 szinten kettő, B2 szinten pedig négy teljes vizsgafeladatsort.

Ezen kívül tartalmaz a kötet egy-egy mintafeladatlapot - a vizsgaszituáció jobb megismerése érdekében, az önellenőrzéshez megoldásokat és mintaleveleket, valamint a hallás utáni feladatok szövegének átiratát.

A könyv kiegészítője egy audio CD a hallás utáni szövegértés vizsgafeladat szövegeivel, valamint az ún. virtuális melléklet - a kötet belső borítóján található regisztrációs számmal elérhető öt további vizsgafeladatsor, amelyek megtalálhatóak az Akadémiai Kiadó honlapján, a  www.akademiaikiado.hu. oldalon.

További jellemzők »
  • Oldalszám: 176
  • Formátum: A4
  • Borító típusa: Kartonált, ragasztókötött
  • ISBN: 978 963 05 8369 5
  • Kiadás éve: 2007


Akik ezt vették, megvették ezt is