Akadémiai Kiadó

RSS

Nyitólap » Tudomány » Egyéb tudomány

Egyéb tudomány

  • A tökéletes ebéd

    This Hervé, Monchicourt Marie-Odile

    A „molekuláris gasztronómia” meglehetősen komolyan hangzik, pedig egyszerűen csak a főzésről szól; és arról, hogy … Tovább »

    Bolti ár: 1500 Ft Akciós ár: 1275 Ft
    Kosárba -15%
  • A tudós szakács

    Wolke Robert

    A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül az étel, hanem azt: … Tovább »

    Bolti ár: 3700 Ft Akciós ár: 3145 Ft
    Kosárba -15%
  • Egyik lábam itt...

    Bryson Bill

    Bill Bryson, az útikönyvírás fenegyereke ebben az új kötetben sajátos humorával Európát veszi górcső alá. Vállára … Tovább »

    Bolti ár: 3800 Ft Akciós ár: 3230 Ft
    Kosárba -15%
  • Főz a család

    Blumenthal Heston

    Ki mondta, hogy a főzés csak a felnőttek dolga lehet? Heston Blumenthal, a zseniális séf biztosan nem; sőt éppen … Tovább »

    Bolti ár: 1500 Ft Akciós ár: 1275 Ft
    Kosárba -15%
  • Hátizsákkal a vadonban

    A világ leghosszabb összefüggő gyalogösvénye, az Appalache-ösvény az Egyesült Államok keleti partvidékén fut Georgiától … Tovább »

    Bolti ár: 3800 Ft Akciós ár: 3230 Ft
    Kosárba -15%
  • Kutatási és publikálási kézikönyv nem csak közgazdászoknak

    Kovács Kármen

    Könyvünk célja, hogy segítséget nyújtson a tudományos kutatómunkához és a kutatás eredményeit közlő publikációk … Tovább »

    Bolti ár: 3200 Ft Akciós ár: 2720 Ft
    Kosárba -15%
    A könyv online kiadása elérhető a MeRSZ-en
  • Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig

    This Hervé

    Aki tudja, kicsoda Hervé This, annak felesleges elmondanunk, hogy a molekuláris gasztronómia atyjáról, a Francia Akadémia … Tovább »

    Bolti ár: 3700 Ft Akciós ár: 3145 Ft
    Kosárba -15%